Sambil Jaga Anak dan Memasak Pun Boleh Jana Pendapatan Lumayan!

Itulah yang diluahkan oleh agent-agent kami sejak berniaga bersama kami. Hanya 30 minit sehari (masa lunch, sebelum tidur) cukup untuk buat BERIBU setiap bulan!

Itulah yang diluahkan oleh agent-agent kami sejak berniaga bersama kami. Hanya 30 minit sehari (masa lunch, sebelum tidur) cukup untuk buat BERIBU setiap bulan!

Kalau anda ada rasa macam kat bawah ni..

  • Harga ayam, telur makin naik

  • Asyik berkira-kira dalam dompet bila anak mintak mainan

  • Hanya mampu bercuti kat kampung sendiri

  • Dapat gaji habis semua buat bayar loan

Kami MUDAHKAN Kerja Semua Agent

  • Tak Perlu Pegang Stok

Rumah dah la penuh dengan barang anak, takkan nak kena simpan stok lagi kan? Dengan Meerkat, semua order online je. Tak perlu simpan stok.

  • Tak Payah Packing dan Pos Barang

Semua kerja-kerja packing, sarung dengan bubble wrap, letak dalam kotak, biar Meerkat yang buat. Kerja ni semua makan masa panjang. Baik anda spend time jaga suami n anak je.

  • Cek Income di Sistem

Tak payah keluar rumah, tak payah whatsapp sesiapa. Boleh tengok sendiri kat sistem kami income anda menjual produk Meerkat ni 24 jam sehari.

  • Gunakan FREE Marketing

Agent-agent kita majoriti guna channel FREE je untuk buat marketing. Samada Shopee, atau IG, atau share dekat kengkawan sendiri, semua tu tak ada keluar kos pun.

Produk Sumber Semula Jadi Essential Oil..

Menggunakan Essential Oil asli ataupun EO sebagai bahan aktif, dah tentu tak ada side effect dekat baby dan tak payah risau bahan kimia buatan. Baby dah la suka masuk tangan dalam mulut, dan sensitif pulak tu.

Lihat, bukan saja proses untuk menjual ni Meerkat mudahkan untuk anda. Malah, semua ciri-ciri produk mudah jual pun dah ada pada produk-produk Meerkat! Kalau tengok produk natural biasanya mahal dengan harga sekitar RM 50 keatas tapi produk krim Meerkat berharga HANYA RM 25 sahaja!

Ini bukan sembang kosong bila kami cakap produk ni boleh berikan kesan seawal 5 minit. Produk ni dah dicuba oleh ibu-ibu diluar sana, ada yang influencer, ada yang selebriti, semua pun cakap produk ni memang berkesan untuk baby dan anak mereka! Buktinya, mereka repeat setiap bulan!

Nak jual senang, tak payah modal besar, masa pun tak banyak nak meniaga Meerkat ni, boleh guna platform yang FREE je pulak tu.

Apa lagi alasan untuk kita berjaya seperti pengedar-pengedar sedia ada ni? Selama ni kita orang semua buat duit senyap-senyap jual produk Meerkat. Kali ni kita nak kongsikan peluang dan kelebihan yang sama dekat anda pulak.

BOOK AN APPOINTMENT

Lihat Produk Kami

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

Lihat saja apa yang pelanggan Meerkat katakan tentang produk kami..

Apa BONUS Khas Untuk Agent?

Selain daripada kelebihan produk, kelebihan sebagai pengedar, agent juga akan dapat bonus-bonus seperti ini..

SAYA MINAT!
Macam mana nak join jadi agent?

Inilah keputusan yang PALING BIJAK anda buat hari ni! Selain anda dapat bonus-bonus yang dimaklumkan diatas, anda juga akan dapat produk-produk Meerkat diatas yang kami akan gabungkan sehingga bernilai RM 650!

Kesemua BONUS yang diberikan semua tu pula bernilai lebih RM 100,000! Mana tak nya, anda dapat belajar secara PERCUMA setiap minggu direct dari founder sendiri SEUMUR HIDUP anda selagi bergelar agent. Mana nak dapat? Berjaya jual atau tak berjaya, kami tetap bimbing dengan latihan seumur hidup anda selagi anda menjadi agent Meerkat! Lebih RM 100,000 nilainya!

Namun, untuk jadi agent Meerkat, anda hanya perlu bayar RM 500 SAHAJA sekali bayar! Dapat produk bernilai RM 650 dan semua bonus-bonus diatas!

Tak pernah lagi kan kalau anda pergi kedai baby, beli minyak telon ke, bayar RM 500 dapat 2pcs lepas tu dapat coaching, dan bantuan daripada founder minyak telon tu? Tapi di Meerkat je kita bagi anda benefit semua ni!

Klik button dibawah sekarang!

Anda boleh join melalui Stokis Meerkat atau direct HQ dengan klik button dibawah sekarang juga!

Join Sekarang

Jangan bertangguh lagi! Kami jawabkan persoalan anda disini..


Saya tak ada modal nak mula. Macam mana?

Sebenarnya kan, harga RM 500 ni kita dah diskaunkan tau dari sebelum ni RM 2500 untuk harga agent n then tak ada bonus-bonus kat atas tu. Lepas tu, RM 500 tu dapat produk kita bernilai RM 650. Kalau jual balik dekat kawan-kawan, dapat untung RM 150. Dengan bonus yang kita bagi, kalau saya jadi awak kan saya join je. Tak de modal pun saya pajak jap gelang emas saya atau jual preloved baju-baju saya. Nanti dah untung boleh beli balik gelang emas yang lagi mahal tu. Tapi kalau tak ada modal jugak, boleh join dropship. Yang tu modal RM 25 je. Beli satu krim meerkat, percuma join sebagai dropship. Tapi training takde tau. Kita akan pass pada agent sedia ada untuk buat training.


Macam mana nak start jual? Saya tak pandai jual la.. Saya pemalu..
 

Majoriti atau 100% pengedar kita yang berjaya sekarang ni BUKANLAH background mereka sebagai seorang jurujual. Diorang pun belajar slow-slow dari 2017 sampai sekarang. Kebanyakan mereka ni cikgu, tutor, engineer, kerani, nurse, dan banyak lagi. Majoriti kerja full time dan meniaga part time. Semua start dari kosong dan kami ajar macam mana nak meniaga. Kalau pemalu, teruskan je jadi pemalu. Sebab kita ajar cara meniaga online tak payah keluar rumah jumpa orang pun. Orang pemalu tak banyak cakap pun boleh income ribu-ribu sebulan tau!


Saya tak ada masa nak promote produk. FB pun sendu.. Macam mana?
 

Jangan risau sebab anda boleh gunakan Shopee! Ada agent kami yang buat income dekat RM 50,000 dengan menggunakan Shopee saja setengah jam sehari waktu weekdays. Kalau anda ada 30 minit sehari dalam 5 hari atau hanya 2 jam setengah seminggu, anda boleh guna strategi Shopee yang bakal kami kongsikan bila anda join sebagai agent ni nanti. Ada tutorial step-by-step bisnes guna Shopee yang kami sediakan juga tau!


Saya berminat. Tapi tak nak jopin sekarang. Nak join nanti boleh?
 

Boleh! Tak ada masalah. Tapi.. Saya cuma nak ingatkan yang TIDAK ADA JAMINAN yang harga ini akan kekal sama, dan TIDAK ADA JAMINAN bonus-bonus seperti coaching, akses portal semua tu akan diberi percuma pada masa akan datang. Sebab sebelum ni pun kita tak pernah letak harga semurah ini dan tak pernah bagi bonus-bonus sebegini kepada agent sedia ada sekarang yang join sebelum ni. Tawaran ini adalah terhad dan MUNGKIN esok akan naik harga serta ditarik semua bonus!

Baik, Saya join sekarang juga!